Περιγραφή
Προέλευση
Ο καρπός της αμυγδαλιάς, που φημίζεται για τα έντονα ροζ και λευκά άνθη της. Η γεύση του αμυγδάλου είναι ντελικάτη και ελαφρώς γλυκιά. Χρησιμοποιείται συνήθως στη ζαχαροπλαστική και κυρίως τα αμυγδαλωτά, παραδοσιακά γλυκά της Ευρώπης και της Μεσογείου.
Χρώμα
Λευκό
Γεύση/Αρωμα
Καθαρή γεύση και διακριτό άρωμα πικραμύγδαλου
Προτάσεις
Η πιο γνωστή συνταγή είναι το MAI TAI αλλά δοκιμάστε να συνδυάσετε το σιρόπι αμύγδαλο με το Glasco Lemon syrup σε ανθρακούχα ποτά και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.
Εφαρμογές
- Cocktails
- Αναψυκτικά
- Καφές
Με 100 χρόνια εμπειρίας, τα προϊόντα της Γαλλικής εταιρείας MONIN αποτελούν κορυφαία επιλογή στον χώρο των gourmet συνταγών, με περισσότερες από 140 γεύσεις να διατίθενται σε περισσότερες από 140 χώρες.