Στο χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola 3E ανήκει πλέον ο ιστορικός, ιταλικός εσπρέσο Caffè Vergnano

Στο χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola 3E ανήκει πλέον ο ιστορικός, ιταλικός εσπρέσο Caffè Vergnano

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Carolina Vergnano μίλησε στο CNN Greece για ό,τι αντιπροσωπεύει το brand, για το πώς δρομολογεί τη μετάβαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, για τη γυναικεία ενδυνάμωση αλλά και για την παρουσία του στην Ελλάδα.

«Η επιτυχία μας αποδίδεται στη συνεχή αναζήτηση της ποιοτικής τελειότητας», δηλώνει η ίδια, εξηγώντας πως εδώ και 140 χρόνια, ο Caffè Vergnano διατηρείται στην κορυφή, καθώς αντιπροσωπεύει την «Made in Italy» αριστεία και καταφέρνει να συνδυάσει την παράδοση με την τεχνολογία και την καινοτομία, αξιοποιώντας αξίες από το παρελθόν για να δημιουργήσει εμπειρίες για το μέλλον». Πρόκειται για 100% αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο, ο οποίος, όπως επισημαίνει, επιλέγεται και παρασκευάζεται μετά από σχολαστική έρευνα ώστε η ποιότητά του να παραμένει σταθερά υψηλή. Η ίδια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις επιλογές βιωσιμότητας της εταιρείας, από τα ίδια τα προϊόντα μέχρι τα υλικά συσκευασίας: «Όλες οι επιλογές μας καθοδηγούνται από τη γνώση ότι πρέπει να ανακυκλώνουμε για να μειώσουμε τα απορρίμματα».

Η κ. Vergnano μιλά με ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το Women in Coffee, ένα πρόγραμμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση που δημιουργήθηκε από τον Caffè Vergnano το 2018 και λειτουργεί σε συνεργασία με την International Women Coffee Alliance, υποστηρίζοντας μικρές κοινότητες γυναικών παραγωγών καφέ: «Το όνειρό μου και το σχέδιό μου για το μέλλον είναι να δημιουργήσω και να αναπτύξω μια παγκόσμια κοινότητα Women in Coffee, που θα περιλαμβάνει όλο και περισσότερους καταναλωτές, barista, εργαζόμενους, ενώσεις και μαζί να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα. Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την αλλαγή. Και κάθε γυναίκα πρέπει να είναι ελεύθερη να αναπτυχθεί κοινωνικά και οικονομικά, να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση και την ελευθερία να εκφράζεται», αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ο Caffè Vergnano διατίθεται από την CocaCola Τρία Έψιλον αποκλειστικά σε καταστήματα HoReCa, σε πανελλαδικό επίπεδο. Με ένα ολοκληρωμένο προϊoντικό χαρτοφυλάκιο σε μορφή κόκκων και συνολικά 6 blends espresso, ο Caffè Vergnano έρχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των χώρων εστίασης. Σε δύο διαθέσιμες γκάμες, την 1882 Line σε συσκευασίες 100% rPET 2.5kg και την Classic Line με 4 κωδικούς σε συσκευασία 1kg.