Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Καφεσύστημα

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Η απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ. Τόσο Απλά!

Μια μοναδική καινοτομία

Ο κόσμος του ελληνικού καφέ αλλάζει το ίδιο και ο τρόπος παρασκευής του.
Με το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ προετοιμάζουμε και σερβίρουμε τον τέλειο ελληνικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, τόσο απλά!
Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε την απόλυτη εμπειρία του ελληνικού καφέ με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα, όποια ώρα της ημέρας θέλουμε, τόσο απλά!

Προμηθευτείτε το

.
.

Ο κόσμος του ελληνικού καφέ αλλάζει!


Με το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ προετοιμάζουμε και σερβίρουμε τον τέλειο ελληνικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, τόσο απλά!

 

 

.
.

Καφεκάψουλες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Εγγυημένη Φρεσκάδα & σταθερή ποιότητα

Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, προσφέροντας έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ.
Κάθε καφεκάψουλα μονού και διπλού ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ μπορεί να προσφέρει έναν καφέ με ξεχωριστή γεύση, εξαιρετικό άρωμα και πλούσιο καϊμάκι.
Ο ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ αποτελεί το πάντρεμα διαλεχτών ποικιλιών κόκων Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία, συνδυασμός που δημιουργεί ένα μοναδικό χαρμάνι.

Απόλυτη Εμπειρία καφέ

Σε 4 εύκολα βήματα
Με το ΚΑΦΕΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και τη χρήση της Καφεκάψουλας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, προετοιμάζουμε και σεβίρουμε το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα, τόσο απλά!
• Τοποθετείστε ένα φλιτζάνι στη σχάρα αποστράγγισης.
• Ανοίξτε το καπάκι του χώρου τοποθέτησης της κάψουλας, εισάγετε μια καφεκάψουλα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ με το αλουμινένιο κάλυμμα να βλέπει προς τα κάτω.
• Κλείστε το καπάκι του χώρου τοποθέτησης της κάψουλας και μόλις το αριστερό φωτάκι LED γίνει πράσινο πιέστε το κουμπί για τον καφέ που προτιμάτε.
• Η απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ μόλις σε 45 δευτερόλεπτα!

Η απόλυτη γεύση του ελληνικού καφέ!

Ο ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ αποτελεί το πάντρεμα διαλεχτών ποκιλιών κόκων Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία, συνδυασμός που δημιουργεί ένα μοναδικό χαρμάνι.